Hoe werk ik

Ieder mens is uniek en dus is elk coachingstraject op maat. We zoeken samen waar de knelpunten zitten en waar je graag in wilt groeien. We gaan samen kijken waar je nu staat, waar je heen wilt en wat je nodig hebt om daar te komen. Bewustwording is een belangrijke stap. Waar je je niet van bewust bent is lastig te veranderen.

Maar allereerst gaan we kennismaken met elkaar. Je mag alles vertellen en vragen. Soms kan het eng zijn, of te spannend om iets te vertellen of vragen. Dat is niet erg, want meteen iets over jezelf vertellen aan iemand die je net leert kennen lukt soms nog niet. Als dat zo is, dan begin ik zelf met vertellen en laat ik soms een plaatje zien waar we samen over kunnen praten.

We gaan niet alleen praten, er is ook ruimte voor creativiteit. Door creatief bezig te zijn met diverse werkvormen krijgen we vaak mooie inzichten. Creatief bezig zijn kan door middel van knutselen, tekenen, bouwen, verhalen maken of spelletjes doen.
Wist je dat je lichaam vaak al veel meer weet dan je hoofd? Vaak zijn we vergeten om daar naar te luisteren en luisteren we alleen naar ons hoofd. Door creatief bezig te zijn, leren we weer om te luisteren naar ons lichaam.